Call Center+355676044153
KOMPLETO SERVISIN: Pjesë këmbimi & Vegla Servisi - 1 vend i vetëm
Call Center+355676044153

Disqe Frenimi ATE

Disqe Frenimi ATE

Marka:

Më shumë fuqi frenimi
Një disk frenash vërtet sportiv? Kjo thjesht nuk na mjaftoi.

Pra, ne shpikëm një kanal inovativ të pafund, i cili ka disa funksione të rëndësishme: një pamje sportive, më shumë performancë dhe siguri, plus kontrollin e gërryerjes me një shikim – dhe këto nuk janë aspak të gjitha avantazhet e ATE PowerDisc.

I besueshëm edhe në rrugë të lagështa
ATE PowerDisc është gjithmonë i besueshëm, edhe në situata kritike dhe kur rruga është e lagësht – sepse gropa me shumë funksione heq papastërtitë dhe gazrat që mund të degradojnë performancën e frenimit.

Jetë më e gjatë shërbimi
ATE PowerDisc është veçanërisht i qëndrueshëm, sepse zbehja zvogëlohet ndjeshëm nga brazda me shumë funksione dhe nuk ndodh asnjë pikë, edhe në kushte stresi intensiv.

Përfshihet kënaqësia e vozitjes
Teknologjia e PowerDisc e ka provuar veten vazhdimisht në sportet motorike. Mund ta shihni dhe dëgjoni – pamja sportive dhe ai tingull tipik i frenimit e bëjnë çdo udhëtim një kënaqësi.

Inspektim dhe instalim i shpejtë
Mjafton një shikim në brazdë me shumë funksione për të zbuluar konsumimin. Nëse është i veshur, PowerDisc duhet të zëvendësohet. Instalimi praktik është gjithashtu një plus i madh këtu – veshja shumë rezistente ndaj nxehtësisë shërben si një pengesë mbrojtëse kundër korrozionit, kështu që PowerDisc nuk duhet të pastrohet përpara instalimit.

Komunikoni me numrin tonë Call Center, për të dhënat e tjera të automjetit dhe për specifika, ne do tju sugjerojmë, pjesën e duhur.

Kërko për produkte

Back to Top
Product has been added to your cart