Call Center+355676044153
KOMPLETO SERVISIN: Pjesë këmbimi & Vegla Servisi - 1 vend i vetëm
Call Center+355676044153

Tamburo Frenimi TRW

Marka:

Tambujt e frenave TRW Aftermarket ofrojnë nivelet e performancës dhe qëndrueshmërisë të kërkuara nga prodhuesit e automobilave, profesionistët e industrisë dhe klientët në milionat e tyre: nuk është për t’u habitur që setet TRW të frenave mbulojnë 46,6% të pjeseve së automjeteve evropiane.

Komunikoni me numrin tonë Call Center, për të dhënat e tjera të automjetit dhe për specifika, ne do tju sugjerojmë, pjesën e duhur.

Kërko për produkte

Back to Top
Product has been added to your cart