Call Center+355676044153
KOMPLETO SERVISIN: Pjesë këmbimi & Vegla Servisi - 1 vend i vetëm
Call Center+355676044153

Ventilator Kale

Marka:

Grupi i ajrit të kondicionuar i cili përbëhet nga kondicioner, motor elektrik dhe ventilator i vendosur në pjesën e përparme të automjetit siguron transmetimin e ajrit të jashtëm në radiatorin e ftohjes së ujit të motorit, intercooler dhe kondensator A/C nga krahët e ventilatorit.

Ventilatori i ndezur nga motori elektrik kalon ajrin mbi radiatorin e përbërë nga tuba dhe fins ndikon në transferimin e nxehtësisë ndërmjet ajrit dhe lëngjeve ftohëse dhe funksionimin e ftohësve.

Komunikoni me numrin tonë Call Center, për të dhënat e tjera të automjetit dhe për specifika, ne do tju sugjerojmë, pjesën e duhur.

Kërko për produkte

Back to Top
Product has been added to your cart