Call Center+355676044153
KOMPLETO SERVISIN: Pjesë këmbimi & Vegla Servisi - 1 vend i vetëm
Call Center+355676044153

Radiator Kale

Marka:

Radiatori i cili vendoset në sistemin e ftohjes së motorit në automjete është elementi më funksional që përdoret në shpërndarjen e nxehtësisë shtesë në atmosferë. Është e nevojshme të ruhet nxehtësia shtesë e gjeneruar gjatë operimit dhe të sigurohet nxehtësia optimale e strukturës në motorët konvencionalë dhe në sistemet e gjeneratës së re të motorëve/baterive elektrike.

Gjatë rrjedhjes së lëngut ftohës nëpër tuba në radiator, ajri nën presion kalon mbi finët e radiatorit me anë të një ventilatori dhe kështu sigurohet transferimi i nxehtësisë. Prandaj, lëngu ftohës i cili arrin në radiator në nxehtësi të lartë nga blloku i motorit kthehet në bllokun e motorit duke u ftohur në radiator. Në fund, vlera e nxehtësisë së bllokut të motorit mbahet në intervalin e duhur të funksionimit.

Komunikoni me numrin tonë Call Center, për të dhënat e tjera të automjetit dhe për specifika, ne do tju sugjerojmë, pjesën e duhur.

Kërko për produkte

Back to Top
Product has been added to your cart