Call Center+355676044153
KOMPLETO SERVISIN: Pjesë këmbimi & Vegla Servisi - 1 vend i vetëm
Call Center+355676044153

Kondesator Kale

Marka:

Kondensuesi i cili është pjesë e sistemit të ajrit të kondicionuar të automjetit është një shkëmbyes nxehtësie i cili konverton lëngun më të ftohtë nga forma gazi në formë të lëngshme. Ndodhet në pjesën e përparme të automjetit në modulin e ftohjes së plotë me ftohësit e tjerë. Është e nevojshme që kondensuesi të ftohet me ajër ventilatori për shkak të kondensimit të kërkuar që rezulton nga shpërndarja e nxehtësisë nga lëngu ftohës në sistemin e ajrit të kondicionuar. Lëngu ftohës me presion dhe nxehtësi të rritur pasi kompresohet nga kompresori në sistem transmetohet në kondensator. Gazi ftohës kondensohet duke transmetuar nxehtësinë e tij jashtë në radiator i cili përbëhet nga tubat e nxjerrjes dhe fins në kondensator dhe ai del nga kondensuesi në fazën e lëngshme.

Komunikoni me numrin tonë Call Center, për të dhënat e tjera të automjetit dhe për specifika, ne do tju sugjerojmë, pjesën e duhur.

Kërko për produkte

Back to Top
Product has been added to your cart