Call Center+355676044153
KOMPLETO SERVISIN: Pjesë këmbimi & Vegla Servisi - 1 vend i vetëm
Call Center+355676044153

Cepa Frenash

Marka:

I mbrojtur në mënyrë perfekte falë veshjes me pluhur
Pranimi që produktet me çmim të ulët kanë standarde të ulëta cilësie nuk është mënyra se si ne i bëjmë gjërat në ATE. Edhe cepat ATE të frenave të tambuave janë të veshura me pluhur

Shtresa e sipërme e cepave të frenave
Cepat  e frenave duhet të jenë të forta – dhe veshja me pluhur i bën produktet tona edhe më rezistente ndaj korrozionit.

Cilësi e pastër, pa boshllëqe
Ne nuk i lëmë asgjë rastësisë, duke arritur një nivel veçanërisht të lartë të forcës prerëse falë nyjeve ngjitëse të mbyllura dhe materialit të mbulesës që është ngjitur në të gjithë sipërfaqen e tij – dhe as ndryshku nuk mund të ndikojë.

Testi ynë me spërkatje me kripë tregon se sa rezistente janë Cepat e frenave të tamburit ATE kundër korrozionit!

Fuqia e plotë menjëherë nga fikur
Mbërthimi i cepave të frenave – hera e parë që aplikohen, menjëherë nga fikur. Kjo për shkak se ato janë me rreze dhe janë përshtatur në mënyrë të përkryer me frenat tona të tamburit.

Karakteristikat dhe përfitimet
Rritja e mbrojtjes nga ndryshku falë veshjes me pluhur
Performancë optimale edhe për frenimin
Gjithashtu disponohet edhe kompleti i instalimit
Të dhënat teknike
E miratuar nga ECE R90
Rezistencë më e lartë e prerjes së veshjes falë lidhjes ngjitëse në sipërfaqe të plotë

Komunikoni me numrin tonë Call Center, për të dhënat e tjera të automjetit dhe për specifika, ne do tju sugjerojmë, pjesën e duhur.

Kërko për produkte

Back to Top
Product has been added to your cart