Call Center+355676044153
KOMPLETO SERVISIN: Pjesë këmbimi & Vegla Servisi - 1 vend i vetëm
Call Center+355676044153

Disqe Frenimi TRW

Marka:

TRW TRUE ORIGINALS FRENA DISCS
Kini besim në zgjedhjen e disqeve të frenave zëvendësuese nga TRW, ekspertët origjinalë të frenimit dhe projektuesit globalë të sistemeve të sigurisë OE.

Mbulim i jashtëzakonshëm në evropë i pjesëve të automjeteve
Siguria e frenimit, performanca dhe vlera sipas standardeve OE, dhe më mirë
Toleranca të ngushta prodhimi për një përshtatje pa probleme
Paketim pa mbetje – përdoreni direkt nga kutia

Komunikoni me numrin tonë Call Center, për të dhënat e tjera të automjetit dhe për specifika, ne do tju sugjerojmë, pjesën e duhur.

Kërko për produkte

Back to Top
Product has been added to your cart