Call Center+355676044153
KOMPLETO SERVISIN: Pjesë këmbimi & Vegla Servisi - 1 vend i vetëm
Call Center+355676044153

Ferrota Frenash ATE

Marka:

Ferrotat e frenave ATE tejkalojnë shumë kërkesat e direktivës ligjore ECER90. Produkte të reja, të tilla si frenat ATE qeramike me pak pluhur, nënvizojnë fuqinë tonë të inovacionit. Dhe frenat sportive si ATE PowerDisc garantojnë fuqi maksimale frenimi me shpejtësi të lartë dhe në situata kritike.

Komunikoni me numrin tonë Call Center, për të dhënat e tjera të automjetit dhe për specifika, ne do tju sugjerojmë, pjesën e duhur.

Kërko për produkte

Back to Top
Product has been added to your cart