Call Center+355676044153
KOMPLETO SERVISIN: Pjesë këmbimi & Vegla Servisi - 1 vend i vetëm
Call Center+355676044153

Ftohës Vaji e Karburanti Kale

Marka:

Ftohësi i vajit është shkëmbyes nxehtësie që siguron një ulje të temperaturës së ngritur të vajit që siguron yndyrë për pjesët gjatë funksionimit të sistemeve të transmetimit, motorit. Rritja e temperaturës shkakton ulje të vetive të fërkimit të vajit dhe veçorisë së tij lubrifikuese. Ftohësit e vajit kanë funksion të rëndësishëm për ruajtjen e vajit në sistem në temperaturë optimale. Kështu, ato funksionojnë për rritjen e performancës së yndyrës.

Ftohja sigurohet me dy metoda të ndryshme duke shfrytëzuar lëngun ftohës të marrë nga ambienti i jashtëm ose sistemi i ftohjes së motorit në ftohësit e vajit. Në praktikë, ftohësit e vajit nga çelik inox dhe alumini përdoren në ciklin e ftohjes duke u montuar në motor ose në bërthamën e transmisionit.

Komunikoni me numrin tonë Call Center, për të dhënat e tjera të automjetit dhe për specifika, ne do tju sugjerojmë, pjesën e duhur.

Kërko për produkte

Back to Top
Product has been added to your cart